Notice: Undefined offset: 5 in /home/deknofa/domains/deknofa.com/public_html/modules/addtocardanimations/addtocardanimations.php on line 685
OVER ONS - DEKNOFA

Over ons

Bedrijfsinformatie:

DEKNOFA B.V.

Schonenvaardersstraat 4

NL 7418CC  Deventer

tel. 0031(0)570-622130

e-mail: info@deknofa.nl

VAT nr. NL001931672B01

Kv.K.nr. 38010325

Customs tariff nummer 96062100

Over  ons

De knopenfabriek DEKNOFA is meer dan 60 jaar geleden opgericht in 1951 door de ouders van de huidige eigenaren Rob Albers en Lydia Woestenenk-Albers.

Het bedrijf is begonnen als een draaierij voor caseïne en polyester knopen. Sinds 1960 is de Deventer Knopenfabriek "DEKNOFA"B.V. gevestigd aan de Schonenvaardersstraat 4 te Deventer. Tegenwoordig is DEKNOFA een moderne fabriek annex groothandel voor knopen en sluitingen.

Productie en ontwerp van polyester grondstoffen voor knopen. Productie en ontwerp van knopen uit diverse materialen kunststoffen als polyster, poliamide, abs en caseïne, evenals natuurmaterialen als hoorn, steennoot en hout. De productie geschied middels volautomatische draai- en vreesautomaten en volautomatische spuitgiet machines. Ook wordt een zeer speciale collectie knopen en sluitingen met de hand vervaardigd. Deknofa beschikt over een moderne ververij waar de diverse materialen op kleur worden gebracht.

De combinatie van groothandel en productie in één en hetzelfde gebouw maakt dat DEKNOFA tot een flexibele leverancier wat betreft modellen,maten,hoeveelheden en levertijd. De grote en goed gesorteerde voorraad maakt de levering van kleine hoeveelheden mogelijk in combinatie met een korte levertijd. De eigen productie en ontwerp maakt het mogelijk aan speciale vragen van klanten te voldoen.